Γνωριμία

ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ

Ταβέρνα "ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ",

Με πολύ όρεξη και μεράκι, η οικογένοια του Γ. Καρανικόλα ξεκίνησε το 1964 να προσφέρει εξαιρετική ελληνική κουζίνα, με πρώτης ποιότητας πάντα προϊόντα.

Η έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα μυστικά στο ψήσιμό του ήταν αυτά που μας καταξίωσαν. Ως οικογενειακή επιχήρειση πάντα λειτουργώντας, μεταβιβάστηκε στα παιδιά του και από το 2000 έως και σήμερα προσπαθούμε και εμείς να διατηρήσουμε την εξαίσια κουζίνα που γνώριζαν οι πελάτες από πριν.

Με την μαγειρική μας και τα μυστικά της, δημιουργήσαμε και εμείς "ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ", ένα ταβερνάκι που βρίσκετε στο κέντρο του χωριού των θυμιανών. Σας καλούμε να απολαύσετε τα σπιτικά εδέσματά μας σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, δίπλα στο τζάκι. Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική Απόλαυση στο ΚΑΡΟΥΛΙ!

Η ιστορία που κουβαλάμε «βαριά», αλλά το πέρασμα μας μέσα στο χρόνο δεν άλλαξε την υψηλής ποιότητας ελληνική κουζίνα μας. Με τη δημιουργική μαγειρική μας και τα μυστικά της, σας καλούμε να απολαύσετε τα εδέσματά μας, σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η πείρα και τα μυστικά της κουζίνας μας, η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, η καθαριότητα, το ξεχωριστό περιβάλλον και οι προσεγμένες τιμές μας, σίγουρα θα κάνουν και εσάς φανατικούς μας θαμώνες. Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική Απόλαυση!