Εστιατόριο

Ταβέρνα “ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ”,

Με πολύ όρεξη και μεράκι, η οικογένοια του Γ. Καρανικόλα ξεκίνησε το 1966 να προσφέρει εξαιρετική ελληνική κουζίνα, με πρώτης ποιότητας πάντα προϊόντα.

Η έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα μυστικά στο ψήσιμό του ήταν αυτά που μας καταξίωσαν. Ως οικογενειακή επιχείρηση πάντα λειτουργώντας, μεταβιβάστηκε στα παιδιά του και από το 2000 έως και σήμερα προσπαθούμε και εμείς να διατηρήσουμε την εξαίσια κουζίνα που γνώριζαν οι πελάτες από πριν.

Με την μαγειρική μας και τα μυστικά της, δημιουργήσαμε και εμείς “ΤΟ ΚΑΡΟΥΛΙ”, ένα ταβερνάκι που βρίσκετε στο κέντρο του χωριού των θυμιανών. Σας καλούμε να απολαύσετε τα σπιτικά εδέσματά μας σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, δίπλα στο τζάκι. Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική Απόλαυση στο ΚΑΡΟΥΛΙ!

Η φιλοσοφία του καταστήματος (!!!) περιγράφεται με τρεις λέξεις: Αυθεντικό – Φρέσκο – Καθαρό!

Ολόκληρο το μενού υπηρετεί τις γεύσεις της αυθεντικής ταβέρνας. Έτσι, τα πιάτα που θα βρείτε εδώ είναι οικεία και εκλεκτά: γουρουνόπουλο στην γάστρα και μπιφτέκι. Όλα με τόπο παρασκευής την κουζίνα, με φροντίδα και συνταγές για απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι ψαγμένοι θα βρουν και τα σπιτικά μεζεδάκια τους!
Οι δροσερές σαλάτες, η φρεσκοκομμένη στο χέρι πατάτα
και οι γλυκατζήδες θα χαρούν τον λουκουμά από φρούτα εποχής

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η 50-χρονη πείρα και τα μυστικά της κουζίνας μας, η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, η καθαριότητα, το ξεχωριστό περιβάλλον και οι προσεγμένες τιμές μας, σίγουρα θα κάνουν και εσάς φανατικούς μας θαμώνες.